Jak na vybíravého psa?

Páníčku, mám pro tebe tajný tip! 


Jak zvýšit atraktivitu suchého krmiva pro vybíravé jedlíky? 

Je čas na večeři! 
Jakmile uslyší známý zvuk granulí v misce, určitě přiběhne. 

Problém je, že někteří psi jsou přeci jenom vybíravější než jiní. Někteří se do misky podívají, ale jakmile si ke granulím přičichnou, odvrátí se. 95% pejsků naše krmivo prostě miluje a dokonce ho mnoho majitelů používá i jako pamlsky.

Ale jak pomoci zbylým 5%?

Není nutno měnit krmivo, moje krmivo je natolik chutné, že naopak je mnohem vyšší pravděpodobnost, že vybíravý pes nebude jíst ani to další co mu koupíš. 

Pokud tvého psa omrzela chuť nebo struktura klasických granulí, tak zkus například můj tip, jak udělat krmivo pro psy ještě atraktivnější i pro ty nejvybíravější jedlíky.

 

 

Přidej teplou vodu. 

Ale jen trochu.

Jednoduchým způsobem, jak učinit suché krmivo chutnějším, je navlhčit ho teplou vodou. Můžeš experimentovat s množstvím vody - zkus jen tolik, abys granule navlhčil/a, nebo přidej trochu více a vytvoř "vývar".

Obrovskou výhodou u krmiva Lyopet je to, že je výrazně obaleno v mrazem sušeném mase. Prostě v té největší dobrůtce na světě. Plné chutí a vůní. U tohoto krmiva tedy není potřeba vařit ještě vývar zvlášť a zalévat jím krmivo.

Jednoduše si gurmánský přeliv – vývar na granuli - vytvoř během pár sekund samotným zalitím krmiva teplou vodu. A voalá, můžeš podávat.

Někteří psi dávají přednost tomuto způsobu konzumace granulí a někdy je to ten správný podnět k tomu, aby misku vylízal i ten nejvybíravější pes

A pokud se bojíš, že si kvůli měkké stravě si nebude potřebně čistit zuby, dej mu sem tam jednu mojí dentální tyčinku.