6 tipů, jak vybrat ty nejlepší granule pro kočky

6 tipů, jak vybrat ty nejlepší granule pro kočky

 

 

Kvalitní bílkoviny

Kočky jsou masožravci a potřebují dostatek kvalitních bílkovin, aby si udržely dobré zdraví a vitalitu. Vždy proto vybírejte kočičí granule, které mají vysoký obsah čerstvého masa. Naše Lyopet granule obsahují vysoké množství čerstvého a kvalitního masa z volného chovu, což zajišťuje opravdu vysokou výživovou hodnotu a vynikající chuť.

Způsob zpracování a lokalita výroby

Způsob výroby má na kvalitu granulí velký vliv. Vyhýbejte se granulím, které jsou zpracovány za vysokých teplot, protože takový postup může zničit potřebné živiny. Granule Lyopet vyrábíme za nízkých teplot pomocí převratné technologie TWINCOCK, díky které jsou všechny důležité živiny zachovány. Významným benefitem je také lokální výroba, která je nejen šetrná k životnímu prostředí, ale také zajišťuje, že je krmivo pro kočky připraveno z místních surovin a je proto velmi výživné.

 

Chuť a vůně

Kočky jsou většinou velmi nároční a vybíraví strávníci. Někdy je potřeba vyzkoušet mnoho značek a chutí, než najdete tu pravou pro svého miláčka. Sázkou na jistotu jsou v tomto případě naše granule pro kočky, které jsou obalené v mase sušeném mrazem a nabízejí mlsným jazýčkům zážitek dokonale plné chuti, které neodolají ani ti největší gurmáni.

 

Kvalitní strava – půl zdraví

Kvalitní a vyvážená strava je základ. A když navíc obsahuje složky, které dokáží výrazně posílit organismus vaší kočky, je to trefa do černého. Granule Lyopet například obsahují tzv. superpotraviny, které jsou skvělým zdrojem důležitých vitamínů, minerálů a živin a jsou obalené v BIO kolostru, které obsahuje mnoho cenných látek chránících kočky před viry, bakteriemi a plísněmi. 

Některé granule mohou obsahovat škodlivé přísady, jako jsou barviva, konzervanty a chemické látky, které kočičímu zdraví neprospívají. Takovým se proto vyhněte a vyberte krmivo s čistým složením.

 

Specifické potřeby koček

Důležitým faktorem, který je potřeba vzít v úvahu při výběru vhodných granulí je věk a velikost vaší kočky. Pro koťata a březí kočky jsou například vhodné speciální granule, které jsou navržené tak, aby poskytovaly kočkám všechny důležité živiny, které potřebují v daném období jejich života. 

Kromě zmíněných speciálních krmiv najdete v nabídce Lyopet například také granule pro kastrované kočky nebo kočky velkých plemen.

 

Cena

Našim kočičím miláčkům bychom nejraději snesli modré z nebe. Někdy jsme však nuceni zvolit kompromis mezi cenou a kvalitou. Máme pro vás skvělý tip, jak se tomuto problému vyhnout. Superprémiové granule Lyopet umožňují díky své vysoké kvalitě výrazně nižší dávkování a krmení je proto ve výsledku velmi ekonomické.

 

Objev kvalitní a chutné granule Lyopet